П`ятниця, 19.04.2024, 22:32
Недригайлівська інтернет-газета
Голос Посулля

Головна | RSS
Меню сайту
Форма входу
Наше опитування
Чи читаєте Ви нашу газету
Всього відповідей: 332
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 15 » ДЕПУТАТИ ПІДТРИМАЛИ ПРОПОЗИЦІЮ ПРО АСФАЛЬТУВАННЯ ВУЛИЦЬ ПОЛЬОВОЇ ТА ГАГАРІНА
15:24
ДЕПУТАТИ ПІДТРИМАЛИ ПРОПОЗИЦІЮ ПРО АСФАЛЬТУВАННЯ ВУЛИЦЬ ПОЛЬОВОЇ ТА ГАГАРІНА

15 грудня 2017 року

   Цьогоріч у Недригайлові була заасфальтована вулиця Вишнева. Вперше асфальт на цю вулицю поклади ще в 1978 році, потім після проведення газопроводу на початку 90-х було відновлене тверде покриття на відрізку від музичної школи і до повороту на ринок. І ось у цьому році на цій вулиці, яка колись планувалася як об’їздна, повністю на всій протяжності поклали новий асфальт.

   На черзі на наступний рік, можливо, буде Зарудка, яка теж в радянські часи була асфальтована, а після газо- і водопроводів втратила тверде покриття.

  14 грудня на 21 сесії Недригайлівської селищної ради депутат Віктор Захарченко виступив з депутатським запитом, в якому пропонував включити до програми соціально-економічного розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік заходи по будівництву доріг з твердим покриттям на вулицях Польова та Гагаріна, а також тротуару по вулиці Шевченка в смт Недригайлів на умовах співфінансування. Депутати одноголосно підтримали депутатський запит колеги.

   Інший депутат Олександр Арістархов у своєму виступі зазначив, що з його 6 пропозицій до програми соціально-економічного розвитку на цей, 2017 рік, виконано лише 3, та й то лише ті, що стосуються освітлення і в реалізації яких він сам брав безпосередню участь. Інші ж, які стосуються висипки проблемних ділянок вулиці Миру, встановлення надбудов на вуличні колодязі, захисних конструкцій на містки по вулицях Миру та Парковій, не виконані. Також депутат звернув увагу на необхідність проведення роботи по наведенню відповідного порядку на вулицях, які часто захаращуються будматеріалами. Він навів приклад, коли у свій час голова селищної ради О.Шуда їздив по вулицях, видавав приписи господарям, які складували під дворами будматеріали, і ті виконували вимоги керівника громади, прибирали територію біля своїх парканів.  О.Арістархов також говорив і про необхідність укріплення містка по вул. Миру, по якому наразі їздять 40-тонні фури і роблять цей переїзд аварійним.

 

   P. S. Звичайно добре, що у нас в Недригайлові вулиці висипаються щебенем і асфальтуються. Однак вибірковий підхід до їх ремонту, коли на одні вулиці бюджетні кошти витрачаються і неодноразово, а на інші, такі, приміром як вулиця Слобідська (колишня Котовського), на якій ¾ жителів – пенсіонери, за останні 10 років не витрачено жодної гривні. Останній раз її нормально висипали доменним шлаком у 2006 році і тепер вона вкрай потребує хоча б ямкового ремонту. Мешканці готові до співфінансування.

   Зрозуміло, що депутати прагнуть працювати саме на свій виборчий округ. Разом з тим, хотілося, щоб наша селищна рада, її виконком мали до благоустрою і ремонту вулиць комплексний підхід, щоб не було такого, коли на одних вулицях селища освітлення, асфальт, дорожні знаки і розмітка, а на інших в дощ ноги не витягнеш.  

                                                                                                                                                        Ігор СКРИПЧЕНКО

 

 

 

Переглядів: 1199 | Додав: Golnedr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Панорама району
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Зроблено на замовлення газети "Голос ПОСУЛЛЯ"